There was an error in this gadget

Monday, March 21, 2011

Palam oh Palam..........:'-)

Lame dh x update blog...memandangkn aq tgh ke-boring-an ni, so, aq update la blog ni...boring sbb kte org dh hbis asasi...yeayyyy.....(Asasi Sains n Asasi Kejuruteraan UiTM Puncak Alam)....

Aq sebenarny sedih nak tgglkn Puncak Alam a.k.a palam ni....sbb bnyk sngt kenangan manis aq n kawan2 kat cni...kat cni jgak la aq blajar mcm mne jd seorng mahasiswa....

Aq sebenarny balik lmbat dri sume org...sume org dh blah 16-20 mac dh...tp aq balik 22 mac sbb tket flight aq lmbat ckit....yg buat aq sedih lgi ni, x nmpak lgi muke bdak2 asasi kat palam ni....rindu sngt2 dgn korng sume....walaupun x knal, tp korng la penyeri bahagian kolej kat uitm palam ni....sekrng korng dh balik ke rmh masing2, palam sangat2 sunyi....undescribable...

Tdi aq pegi r jln2 kat area pdg futsal n court basketball...tetibe sedih plak...sunyi je...slalu ny rmai bdak yg main kat ctu tyme ptg n mlm.....aq rindu sngt2 nak tgok korng main kat ctu...aq slalu la ushar org main kat ctu tyme mlm2 sbb bilik aq betul2 mengadap pdg futsal n court bsktbll tu....

Aq paling rindu member2 aq yg slalu lepak kat bilik aq, bdak2 B5, bdak2 K-Pop n tuttttt....hehehehe....sbb korng la aq happy tggl kat cni even rmh aq nun jauh jauh di sana, Sarawak....rindu nak jumpe korng lgi....ble lgi la dpt jumpe korng kan....hmmmm....

Lagi satu...pasal final hritu...aq bole la jwb soklan die tp aq tkut aq bnyk buat careless...target kali ni tggi la jgak....hehehehe....aq target dpt 4 flat...Amin....

Nak tggu daftar msuk degree punye la lame....6 bulan...aq nak buat ape 6 bulan ni...hmmm....degree plak x thu lgi kat mane...tggu upu kluar je la....mntak2 la dpt U dgn org yg aq kenal...ade jgak geng aq tyme daftar nti...huhuhu....

Sampai sini saje a entri kali ni...aq pun dh xde idea dh ni sbb terlalu rindu sngt dgn bdak2 asasi palam ni....kalo ada jodoh dpt la kite jumpe lgi .....yg ade no phone aq tu...rajin2 la text aq ye...sbb aq kompom boring kat rmh nti...hehehe....ok r...jumpe korng lgi nti...bye.....I LOVE YOU PALAMMMMMMMMMMMMMMMMM........................:'-)

1 comment: